18. TARiFiN ADI: KOKOŞ PASTA
GÖNDEREN: SERAP´LA TURUNCU LEZZETLER
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ.
KOKOŞ PASTA
Malzemeler
Hazır Pandispanya(3katlı)
Kreması için
4Kutu krema
4Paket krema sertleştirici
4Yemek kaşığı şeker
Üzerinin süslemesi için
Renkli şekerler
Badem veya fındık kırığı
Yapılışı
Kremayı hazırlamak için derin bir çırpma kabına kremalar,krema sertleştiriciler ve şeker alınarak mixerle koyulaşıncaya kadar çırpılır..Hazırlanan kremanın birazı üzerinin süslemesi için ayrılır..
Pandispanyanın katları süt ile ıslatılıp kremadan sürülür üzeride ve yanlarıda kremayla kaplanıp yanları badem veya fındık kırığı ile üzeride ayırdımız krema ve renkli şekerlerle süslenerek tamamlanır..Buzdolabına kaldırılarak bir kaç saat bekletilir..
Afiyet olsun...
Canım bu nefis tarifin ve etkinliğe verdiğin destek için çook teşekkürler, gene beklerim, sevgiler....
YanıtlaSil