52. TARİFİN ADI: ERZURUM'UN PESTİL ÇULLAMASI
GÖNDEREN: HANDANİSTAN
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum. Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ.
Malzemeler
Yeterli miktarda dut pestili, bol yumurta ve tereyağı
Hazırlanışı
Pestil el ile küçük parçalar halinde yırtılır derin bir kaba konur üzerine yumurtalar kırılarak iyice karıştırılır bu şekilde yumurtaları çekmesi için bir müddet bekletilir.Tereyağı teflon tavada iyice kızdırılır bekletilen malzeme tavaya dökülerek her iki tarafı iyice kızartılarak pişirilir ve sıcak servis yapılır.
Canım bu nefis tarifin ve etkinliğe verdiğin destek için çook teşekkürler, gene beklerim, sevgiler....
YanıtlaSilRica ederim kolaylıklar diliyorum, inşaALLAH :)
YanıtlaSilMERHABALAR CANIM GECİKTİĞİMİN FARKINDAYIM AMA ÇOK ŞÜKÜRKİ YETİŞTİM TARİFİMİ ALIRSAN SEVİNİRİM:)
YanıtlaSilBALLI BADEMLİ MİNİ KURABİYELER...
KOLAY GELSİN ÇOK ÖPTÜM SEVGİLER:)
♫♫♫ Feliz Natal!!!
YanıtlaSil♥
…………(¯`O´¯)
…………*./ | \ .*
…………..*♫*.
………, • '*♥* ' • ,
……. '*• ♫♫♫•*'
….. ' *, • '♫ ' • ,* '
….' * • ♫*♥*♫• * '
… * , • Feliz' • , * '
…* ' •♫♫*♥*♫♫ • ' * '
' ' • . Navidad . • ' ' '
' ' • ♫♫♫*♥*♫♫♫• * ' '
…………..x♥x
…………….♥
Que o Natal não seja apenas uma data, mas um estado de espírito a nos orientar a vida.
FELIZ NATAL!!!
Beijinhos.
Brasil