Almanyadaki arkadaslara duyrulur!

Blogcu arkadaslarimizin, Türk Sanatcilarimizin basarilari bizleri burda cook mutlu ediyor. Arkadasim mamila Stuttgart da Plastik Sanatlar Sergisi´ni acacagini duyunca cok sevindim ve heyecanlandim. Tebrikler canim, basarilarinin devamini dilerim.

Arkadaslar bu duyruyu sizlerle paylasmak istedim ve Stuttgart´a yakin o civarda olan arkadaslarin muhahkak arkadasimiza destek vermesini ve sergiyi ziyaret etmesini umut ediyorum.
YURT DIŞINA AÇILIYORUMM
SERGİ AÇILIŞI 15 Ekim--21 Ekim tarihlerine alınmıştır.

Abrasanat galerisinin düzenlediği karma sergide bende varım.Bu sergi benim ilk yurt dışı sergim.İnşallah ilerde yine yurt dışında kendi kişisel sergimi yada sergilerimi açarım.

Sergi 15 - 21 Ekim tarihleri arasında olacaktır. STUTTGART şehrinde yada yakınlarında olan arkadaşlarımızın sergi ziyaretlerini bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayın. Sergi Türk sanatçılardan oluşmaktadır.

Not: Arzu eden arkadaşlarım bu duyuruyu bloglarında yayınlayabilirler.

3 yorum:

  1. Turkiye'den Sevgiler diyelim o zaman

    YanıtlaSil
  2. ne guzel guruur verici bir olay basari.Umarim gonlunc e gecer her ani her gunu.

    sevgiler
    Sefa

    YanıtlaSil
  3. Sevgili arkadaşım, duyarlılığınıza çok teşekkürler. sergimiz çok daha güzel bir nedenle ileri bir tarihe alındı.Blogda açıklama yaptım. Umarım o tarihlerde sergiyi gezme imkanınız olur.İstanbuldan çoook sevgiler.

    YanıtlaSil