100. International Kadinlar Günü ve Eglencesi

1992 den buyana katildigim kadinlar günü toplantisina bazen izleyici bazen de programda görevli olarak bulundum. Ayri sehirde olmamam bu durumu degistirmedi ve Belediyenin daveti ve istegi üzerine, bizim projemizin bayanlari ile birlikte kadinlar gününe katkimiz oldugu ve bir nebze renk kattigimiz icin cok mutlu olduk.
Projemizin bayanlari ile cikardigimiz kitabimiz "Buttercreme und Börek" hala cok güzel yankilar ile ilgi odagi oluyoruz.
Bu defaki kadinlar günü harika neseli ve güzel gecti. 100. yili dolayisiyla, Rendsburgda kadinlarla faliyet yapan ve diger dernekler cok güzel katkilar katarak bu güne katildilar.

Caminin bayanlari, Tunus dernegi, eski grubum yeni yöneticisi ile, benim hic birakmayi istemedigim grubum, VHS, Sozialverband, Kadinlar evi calisanlariv.s.....Bu arada salonun dizayini kadinlar evine ait, mor renklerle cok güzel bir atmosfere büründü.

Bizler sadece Pasta ve kek cesitleri, Caminin bayanlari, Türk mutfagini simgeleyen, lahmacun, yapraksarmasi, börekler, cörekler yaptilar. Tunus dernegide kendi kültürlerine uygun yiyeceklerle masalarini süslediler.

Iste bol dans ve alman cocuk ve bayanlarin danslari esliyinde sizler icin cektigim harika fotolari paylasiyorum, güzel seyirler.....!!!

Not: Cekilisten güzel bir günlük gezi ödülü kazandim, fakat dersler yogun ve Rendsburga cok gidemedigimden devam hediye verdim!

9 yorum:

  1. Çok güzel bir etkinlik olmuş teşekkürler paylaştığınız için sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir gün olmuş sanırım. hediyeni iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  3. canım enerjin hiç bitmesin ne güzel çalışmalar yapıyorsun her zaman gıptayla bakıyorum sevgilerimle canım

    YanıtlaSil
  4. Cok güzel bir gün olmus. Sana imreniyorum gercekten. Ben evden bile cikmiyorum cogu zaman. Bahsettigin kitabi nasil temin edebilirim? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. http://seherinorguleri.blogcu.com/14:23

    Vallahi canim hayranim enerjine ve oradaki faliyetlerinizi gördükce gibtayla bakiyorum orayami tasinsam ne buralarda yok böyle faliyetler ,hediyeni güle güle kullan sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Paylasimin icin tesekkürler ablacigim,güzel bir haftasonu gecirmeni diliyorum

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir gün olmuş böyle..Harika bir organize..

    YanıtlaSil
  8. Bizim burdada olmustu ama ben malesef gidemedim,güzel eglenceli gecmis cok aktivsin arkadasim masallah
    güzel hafta sonlari

    YanıtlaSil
  9. Selamlar. Blogunuzu gezerken Kiel'de yasadiginizi ogrendim. Benim cok yakin bir tanidigim da Kiel'de yasiyor. Semra ve Hasan Ozses cifti. Eger kendilerini taniyorsaniz selamlarimi iletirseniz memnun olurum.
    Basarilarinizin devamini dilerim.

    Selam ve sevgi ile

    YanıtlaSil