Proje toplantimiz

NOT: Son yaptigim Norvec- Oslo gezisine burdan bakabilirsiniz!

Projemizin bayanlari ile yine bulustuk ve harika yiyecekler esliginde 16 Alman ve Türk bayanlar sohpetler, daha evel cektigim fotolarin Slay gösterisi ve hediyelesme esliginde güzel bir zaman gecirdik. Plan yapacagimiz zaman, Sigrid arkadasimin bu kilerindeki parti odasinda toplanip, hep bir arada oturma ve konusma firsati buluyoruz, yiyecekleri bizler getirip, Sigrid de masay su, meyvasuyu, kahve ve cayi hazirliyor.


Kisiri, Acmayi, Sarmasi, iki cesit cevizli ve peynirli enfes Börekleri, Pasta Balikli salatasi, Peynirli ekmekleri ve daha fotografini cekmege vakit bulamadigim cesitler vardi. Alman ve Türk arkadaslarin nefis yiyecekleri harikaydi hepsinin ellerine saglik.
Kısır, Sarma, Açma, Peynirli Börek

Otlu Tereyağı sürülmüş Ekmekler

Cevizli Börek

Balıklı ve Rokalı Salata

İki renkli Kek

Haşhaşlı Kurabiye ve Elmalı Kurabiye

Kahveli kremali pasta

Mart ayinda yeniden bulusmak üzere palanlar yapildi ve baska sehre yapilacak bir gezi icin anasildi ve herkes güzel dileklerle birbirinden ayrldi.

8 yorum:

  1. oh oh ne güzel geziler,yemekler sefanız olsun valla:)
    allah bozmasın canım..

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık. Ne güzel bir buluşma olmuş. Çok sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Her şey çok güzel görünüyor Ayşecim. yapanların ellerine sağlık.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir ortam olmuş .pasta börekler harika görünüyor.ellerinize sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben blogunuzu çok beğendim harika tarifler var etkinliğimize katılmanızı çok isterdim..
    Gelibolu17'nin düzenlediği
    "Çay,Kahve Bahane" etkinliğine 20 OCAK-6 ŞUBAT tarihleri arasında
    http://mutfakincisi.blogspot.com/ yani ben ev sahibeliği yapacağım...
    Bildiğiniz gibi çay kahve bahanedir çoğu zaman,dostlarla,arkadaşlarla,dertleşmek,görüşmek için.bir çoğumuz sevdiğimiz bir arkadaşımıza ziyarete giderken "hadi çayı koy" geliyorum diye gideriz,yada müsaitsen "sabah kahvesine geleceğim" deriz...
    Çünkü o sohbet muhabbet kuru kuruya olmaz,tamam tatlı dil güler yüzde gereklidir,hatta suratı sirke satan bir ev sahibi size bal baklavada ikram etse orda çok kalmak istemezsiniz öyle değilmi,ordan ayrılmak için sabırsızlanırsınız....
    “Allah’a ve âhiret gününe iman eden kimse misafirine ikram etsin. Allah’a ve âhiret gününe iman eden kimse akrabasına iyilik etsin. Allah’a ve âhiret gününe iman eden kimse ya faydalı söz söylesin veya sussun!”
    Muhammed Mustafa (s.a.v)
    Ve yukarıdaki güzel hadis-i şerifi sizlerle paylaşıp,evlerinize gelen misafirlerinize,eşinize,çocuklarınıza,yada bu dünya hanesinde en güzel misafir benim deyipte kendiniz için hazırlamış olduğunuz birbirinden güzel tariflerinizi,ikramlarınızı sayfalarınızdan almaya geleceğiz :)
    Tariflerinize "çay,kahve bahane" etkinliği için Mutfak İncisi (Emine Kaya)'ne gönderiyorum yazıp bana haber verirseniz,büyük bir zevkle gelip tariflerinizi alıp
    http://mutfakincisi.blogspot.com adresimde yayınlayacağım :)
    Son olarak arkadaşlar,her zamanki gibi etkinliğimize herkes davetlidir,(lütfen davetiye götüremediğimiz arkadaşlarımız kırılmasınlar)

    YanıtlaSil
  6. Entegrasyon icin güzel bir proje yapmissin iki kültürü birbirine tanitmak adina bu tür projeleri Almanyanin heryerinde yapilmasi gerekiyor .
    Hepinizin ellerine saglik fikir alisverisinde bulunmussunuz

    YanıtlaSil
  7. oyy oyyy bayıldım bu mamalara.afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  8. ÇOK leziz menüler ellerinize saglık arkadaşım sofranız bereketli dosdlugunuz daimi olsun

    YanıtlaSil