Kizimin maharetli ellerinden, Kilis Tavasi....


Bu günde sizlerle kizimin yaptigi ve damadimin netle bana bu fotografi yolladigi nefis Kilis Tavasi ve Sebze pilavini paylasmak istiyorum.
Kizima telefon ettigimde yemek yaptigini söylüyordu, bende ne yaptigini sorunca Kilis Tavasi ve yanida da sebze pilavi yaptigini söyledi.
Bende alistim artik cek Fotograflarini bana yolla bakayim bir nasil olmus dedim. Iste bu nefis tabagi esi ile hazirlamislar ve fotografini cekip bana yolladilar.
Allahim cümlesinin cocuklarinin, icinde bizim cocuklarimizinda yuvasinda mutluluk ve sevgiyi eksik etmesin. Sofralarina bereket, yuvalarinda sevgi, saygi, muhabet ve mutluluklarini devamli etsin insallah. Tüm dualarimiz icin Amin diyorum.
Evet bu Kilis tavasini sizlere daha evelde verdigim icin sizi blogumun arsiv sayfasina yönlendiriyorum.
Kilis Tavasinin tarifini burdan alabilirsiniz.

15 yorum:

  1. Canım ablacım son satırlar burnumu sızlattı..
    Ne mutlu sana o güzel günleri gördün..Kızın-damadın gelecek torunlarınla hep birlikte mutlu olun emi..Allah c.c. size uzun ömürler versin..Versinde sende onların mutluluğunu gördükçe dahada mutlu ol..Yemekler zaten gelir..Kızının ellerine sağlık açım daha kahvaltı yapıcam..Tabak cezbetti kebaba dayanamam kolayını bulsamda uzansam:)))

    YanıtlaSil
  2. maşallah oda annesinin kızı ellerine sağlık tüm dualarına amin diyorum
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  3. Canım,
    kuzucuğunun ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Annesine bak kızına al diye boşa söylememişler.
    Ne mutlu, eşiyle yapıp, resmini çekip anneciğine göndermişler. Allah'ım ömürlerinin sonuna kadar mutlu etsin.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. Kızının ve damadının ağızlarının tadları hiç bozulmasın hep mutlu olsunlar inşallah...Yemekde nefis olmuş kızının ellerine emeklerine sağlık...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. hayırlı akşamlar annem(bende kızınız yaşında olduğum için izninizle size annem olarak hıtap edıyorum)yazdıklarınız çok hisli ve duygusal.gözlerim yaşardı nerdeyse.allah çocukalrınızın bahtını guzel omrunu uzun eylesın...

    YanıtlaSil
  6. yapanın ellerıne saglık cok ıstah acıcı gorunuyor

    YanıtlaSil
  7. kimin kizi tabiiki marifetli bir annenin marifetli kizi olur ayni annesi gibi masallah.
    kizinin ellerine saglik kilis tavasi cok güzel olmus,Allah yuvasinda huzulu mutlu etsin

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzel görünüyor
    kızının ellerine sağlık ablacım...

    YanıtlaSil
  9. Eee maharetli annenin tabii ki kızı da maharetlidir, çok güzel görünüyor canım, kızının ellerine sağlık canım, aşağıadaki tatlıyı da çok beğendim, senin de ellerine sağlık güzelim.
    Ne mutlu sana çocuklarının mutlu günlerini gördün, allah mutluluklarını daim etsin canım.
    Canım biz de yeni döndük, sonuçlar iyi, birazcık kısa da olsa tatil yaptık, değişiklik oldu.Ziyaretlerin güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum Ayşe'ciğim, ailecek selamlar...

    YanıtlaSil
  10. Ayse ablacim kizin ellerine saglik,tüm güzel dualarin icin AMIN diyorum. Kilis tavasi ni denemek isterim.Acaba güvecte nasil olur,bunu yakin bir zamanda denemek isterim.Güzel paylasimin icin cok tesekürler. Ayrica msn de yazi birakmisin bana:)))Ben Maharetler sayfani biliyordum ama demekki dikkat etmemisim.Sen yazinca farkettim,cok güldüm:))) Ben sadece ikamet yerine bakiyordum almanyadanmi diye;)Sana sevgilerimi gönderiyorum canim,öpüldün;)

    YanıtlaSil
  11. Ablacım merhaba nasılsın....Sana tekrar dönemedim..Dünde diğer arkadaş listesi olan blogu şablon değiştimdi gitti birsürü url..onları yeniledim..
    şimdide az bakınıyordum asker resmi baktım netten üstbilgiye koydum..yine şehit verdik yaa..tuşları göremiyorum ağlamaktan girmişken selam verip çıkayım dedim..
    öpüyorum seni hürmetle..

    YanıtlaSil
  12. Ayşeciğim ne mutlu sana kızın evlendi yemekler yapıp resimleyip gönderiyor çocuklar yapınca daha bir lezzetli oluyor herşey kızının ellerine sağlık çok nefis görünüyor sevgiler canım

    YanıtlaSil
  13. ablaıcm yavrunu mutluluğunu Allah daim etsin eşi ile paylaşarak bir şeyler yapmalrı çok güzel......

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar...
    Duanıza içten amin diyor cümlemize nasip olmasını diliyoruz.
    Kızınızın ve yeğenlerinizi ellerine sağlık, ne güzel bir paylaşım olmuş. Zaten giripte yutkunarak gezindiğim sayfalardan biride sizinki.. Of ki ne of... Acılısı ve tatlısı ile ne tarifler...
    Neyse ben fazla kalmayayım zaten rejimdeyiz (sözde ve yıllardır !! )
    Ziyaretleriniz ve temennileriniz için teşekkür ediyoruz.
    Ailecek içten bol sevgi ve selamlar...

    YanıtlaSil
  15. Kızının ellerine sağlık canım harika olmuş belli.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil