Berlin Gezisi


Arkadaslar nihayet Berlin Fotograflarini ekledim. Alman ve Türk Bayanlarla 21 kisi olarak gittiyimiz Berlin gezimizle ilgili kayitlara burdan bakabilirsiniz.

27 yorum:

  1. Ayse ablacigim,ne zamandir yorum yazamadim sana simdi firsat buldum da arkadaslari bir gezeyim dedim.Hic durmuyorsun geziyorsun bakiyorum:)Ohh ohh sefan olsun diyorum.

    Selamlarimla,serap.

    YanıtlaSil
  2. Canım bayramını en ıçten dileklerimle kutlıyorum.Sevgıler..

    YanıtlaSil
  3. ♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

    YanıtlaSil
  4. Aysecim berlin resimlerini gördüm diger blogunda kültürel faydali bir gezi olmus.
    Simdiden ailenle neseli huzurlu bir bayram gecirmeni dilerim.
    iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  5. canim ablam hayirli bol bereketli bir bayram dilerim sevgiler fotolara bakmaya gelcem yine cok yogunum abla öptüm

    YanıtlaSil
  6. Kamerî ayların 12’ncisi olan Zilhicce ayı, İslâm’ın beş esasından biri olan hac ibadetinin yerine getirildiği umumi af ve bağışlanma ayıdır.
    İşte bu mübarek ayın birinden onuna kadar olan zaman dilimi “leyâli-i aşere”, yani on mübarek gecedir. Onuncu gün Kurban Bayramı’nın ilk günüdür. İşte bu günlerin kıymetini anlatan Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) muhteşem müjdesi:“Allah'a ibadet edilecek günler içinde Zilhicce'nin ilk on gününden daha sevimli günler yoktur.buyurmuştur

    YanıtlaSil
  7. HAYIR KAPILARININ SONUNA KADAR ACIK, KAZA VE BELALARIN BERTARAF OLDUGU
    KURBAN BAYRAMININ, YASADIGINIZ TUM SORUNLARI ALIP GOTURMESI
    DILEGIYLE...

    YanıtlaSil
  8. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun

    YanıtlaSil
  9. Adsız16:10

    Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  10. canım hayırlı ugurlu bayramlar dılerım öpüldün kocaman...

    YanıtlaSil
  11. Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi,
    gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin.Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran,
    gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dilerim.

    YanıtlaSil
  12. geldim geldimm yenilendik :)))

    Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli kurban Bayramları dileğiyle.


    www.aynurdantarifler.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun..
    Bayramınız mübarek olsun...
    sevim

    YanıtlaSil
  14. Adsız05:37

    BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.ALLAH SEVDIKLERINIZLE BIRLIKTE SAGLIKLI VE HUZURLU BAYRAMLAR NASIP ETSIN.GURBET ELLERDE BU SEVINCI PEK YASAYAMIYORUZ AMA BUNADA COK SUKUR.SEVGIYLE KALIN EMIIII :))) OZI

    YanıtlaSil
  15. Canım,
    Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun..
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  16. Bayram ruhu hayatımızdan eksik olmasın sevgili dostlar... : )) Sağlıklı- mutlu- umutlu, sevgi dolu, paylaşım dolu...
    NİCEEE MUTLU BAYRAMLARA...
    Hayat

    YanıtlaSil
  17. Canım Hayırlı Bayramlar diliyorum.Sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte her günün bayram sevincinde geçsin inşallah.Sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Ayşe Ablacığım,

    Sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte unutamayacağın bir bayram geçirmeni dilerim. İyi bayramlar!!!

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  19. ♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

    YanıtlaSil
  20. Ey,yüce milletim,ey din kardeşim!
    Kurban bayramınız mübarek olsun;
    Tütsün ocağında,her an ateşin
    Kutsal bayramınız mübarek olsun.
    **
    akasyakokusu*nuray

    YanıtlaSil
  21. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  22. Ayse ablacim senin ve ailenin kurban bayramini yürekten kutlar daha nice güzel bayramlari tüm sevdiklerinle gecirmeni dilerim.

    YanıtlaSil
  23. canım hayırlı ugurlu günler dılerım saana...

    YanıtlaSil
  24. Ugramayali ne guzel seyler yapmissin Ayse'cigim, ellerine sgalik, sevgilerimi gonderiyorum.

    YanıtlaSil
  25. Cok güzel yerler,bizim Mannheimda bir kismi türkiye gibi.Carsimiz tam ortadan iki bölüme ayrilmis gibi.Bir bölümü alman alisveris semti diyer yarisi türk.Bir bölümde cok ama cok az alman var,alman alisveris yerlerindede cok az türk görebilirsin.Mannheima uzaktan alisverise gelirler.Bizlere Berlin resimlerini paylastigin icin cok tesekürler Ayse ablacim.Sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  26. Canım,
    nerelerdesin. Sağlığın iyi mi?
    Özledik.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  27. merhaba gecen yil esimle ve cocuklarimla gitmistik-2009 mart ayinda insallah arkadasimla bir gruba katilip gidecegiz.Cok güzeldi-Resimdeki ayilar yaz aylarinda Stuttgartta sergilenmisti-Türk sanatcilarin resimledikleri Türkiye ayisi gercekten cok güzeldi-Sevgiler

    YanıtlaSil