Mangal Keyfi

Hafta sonu dünürlerimizde güzel bir mangal keyfi ve Lübeck-Travemünder Haftasi nedeniyle gezip güzel bir gün gecirdik. (Resimler icin diger sayfamda yayinladigim, yukaridaki yaziyi tiklayiniz) Bahcede mangallar yapilirken yagmur yagmaya baslayinca yemegimizi icerde yemek zorunda kaldik, ama sonradan yagmur durdu ve Lübeck Travemünde Haftasindaki senlikleri gezdik.
Naime hanimin hazirladigi Patlican ezmesi.
Biber dolmasi
Nefis Marol Salatasi

12 yorum:

  1. hahhha:)) Ayşem Ayşem benim güzel Ayşem..o mamalara bakma açım açım..tamda ciklet çiğniyorum.midem alarm vermeye başladı..hele mangal amanın patlıcan salatası hadeee marul salatası tam ziyafet..aman birde dolma.
    dur kocaman bir tabak alıp geliyorum kepçe kepçe alıyorum hepsinden...
    canım benim çay feda olsunn..yarasın şifa olsunn..kocaman öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  2. AÇLIK KAMPANYASI

    Merhaba,bugün sizin önemli bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum.

    Gelin blogunuza bir kampanya ekleyelim.İsmi Aç cocuklara yardım edelim kampanyası.Ben bu duyuruyu yapalı dört aydan fazla zaman oldu ve katılım çok yüksek.

    Hergün bilgisayar karşısında saatlerce oturuyoruz ve orayı burayı tıklıyoruz.Şimdi günde sadece BİR TIKLAMA ile aç cocuklara sizde yardım edebilirsiniz.

    Dünyada her 3 saniyede bir insan ölüyor açlıktan ve bunların büyük çoğunluğu henüz çocuk.Artık onlar için bir kampanya var!Tamamen ücretsiz!

    Sizde bu kampanyayı yayınlayarak hem ziyaretçilerinizi arttırın hemde faydalı işlerinize önemli bir halka ekleyin.

    Bu kampanya nedir?

    Birleşmiş Milletlerin Açlık Sitesine Girin.

    Orada Göreceğiniz Sarı Düğmeye Tıklayın.Dünyanın Herhangi bir Yerinde Aç Bir insan Yiyecek Alıyor. Size Hiçbir Maliyeti Yok, Yiyeceğin Parası Reklam Logolarını Görmeniz ile Reklam Yapan Sponsorlar Tarafından Ödeniyor,Tüm Yapacağınız Bu Siteye Girmek ve Yiyecek Bağışla Help Feed The Hungry) Düğmesine TIKLAMAK. Bir Saniye Sürüyor, Günde Sadece Bir Kere Bağışta Bulunabiliyorsunuz.İşte bu kadar kolay!

    Nasıl yayınlayacaksınız?

    Sitenin linkini aşagıda yazdığım bloglarımdan edinebilirsiniz ya da kolaylık olması için
    cagdasdrama@gmail.com adresimden gereken HTML dosyasını gönderebilirim.Bir mail atmanız yeterli.(Yorum kısımlarından HTML dosyaları teknik olarak yollanmıyor çünkü)

    Not: Kampanyayı yayınlayan siteleri kendi blogum da Onuncuköy de asiller listesi adı altında yayınlamaktayım.Burada ki amaç katılımcıların çokluğunu gösterebilmek.Siz de kampanyayı yayınladığınız taktirda lütfen cagdasdrama@gmail.com adresime web sayfanızın linkini içeren mailinizi yollayın ve listede adınız yer alsın.

    Cem Akkılıç

    Kampanya detayları için;

    Onuncuköy
    http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/2008/03/alik-kampanyasi.html

    Kampanyayı blogunda yayınlayan ASİLLER Listesi (LÜTFEN ASİLLER LİSTESİNE GÖZ GEZDİRİNİZ.)Orada karşılıksız olarak blogların linklerini yayınlıyorum.

    http://cemologyonuncukoy.blogspot.com/
    2008/03/alik-kampanyasi-ve-asiller-listesi.html

    Önemli not:Kampanyayı yayınlamak isterseniz kolaylık olsun diye HTML dosyasını gönderebilirim.Tamamen size kalmış bir durum.

    Cem Akkılıç Onuncu köy

    YanıtlaSil
  3. ağzım sulandı valla :)) süper görünüyor

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel görünüyor. ablacım.Afiyet bal şeker olsun.
    ben msn ye yazdım tel. numaralrımızı,Tr ye gelmene çok sevindim. İnş. bu defa Bursa da görüşürüz.Senden haber bekliyorum.sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  5. ooo mangal keyfine bayılırım afiyetolsun size ayşe ablacım

    YanıtlaSil
  6. hava yağmurlu olmasına rağmen
    piknik çok güzel geçmiş yazın hepimiz piknik özlemi çekiyoruz yiyecekler çok nefis mangal keyfine diyecek söz yok ellerine sağlık arkadaşım hayırlı cumalar sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Canım Ayşe'cim bir ricam var..Sanada yorum bırakan cemakkılıç beyin aracı olduğu açlık kampanyasını sayfanda duyurursan çok sevinirim..zira cem bey kendisi birçok arkadaşa duyuru bırakmış.destek olan arkadaşlardan olalım diyorum..şimdiden birkaç kişi yayınladık bile..
    okmi canım kocaman öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  8. Harika ,mangala kim hayır diyebilirki,ellerinize sağlık...

    SEvgiler.

    YanıtlaSil
  9. afiyet olsun cok severim mangal keyfini. sevgilermle..

    YanıtlaSil
  10. Ohh,ohh mangal yakilmis dünürlerle birlikte gezmeye gidilmis:)Allah muhebbetinizi bozmasin insAllah.Ben biber dolmasini aliyorum ve gidiyorum:)
    Sizlere afiyet olsun...

    Selamlarimla,serap.

    YanıtlaSil
  11. ablacim vatandan kucak dolusu sevgiler getirdim sana
    masallah senin dünür pek bir marifetli ellerine saglik izinde vallahi söyle baraj kenarinda cok güzel bir mangal keyfide biz yaptik oralarda daha baska oluyor ya neyse abla kaldigimiz yerden devam edelim bakalim kucak dolusu sevgiler öptüm

    YanıtlaSil
  12. Maşallah ne güzel yapmışsınız... Ağız tadı olunca da keyif başka oluyor değil mi?
    Bizler de bu hafta sonu Rize taraflarına gittik, güzel de geçti. o yeşilliklerin renk cümbüşü, çişe yapmur, eteklere kadar inen sis..
    Sağlık olsunda hepsi oluyor..
    Ailecek sevgi ve selamlarımızla...

    YanıtlaSil