istanbul Gezisi

Eminönü iskelesinde Balik Keyfi






Harika bir günün ve gezinin ardindan kurt gibi acikan bizler Eminönünde iskeledeki sandalin önündeki balikcida solugu aldik. Oturma icin hazirlanan, kücük masalarin kenarindaki kücük iskemlelerde yerlerimizi aldik. Gül balik yemek icin özel Istanbula geldgini belirterek, bir ekmegin arasina iki balik isteyerek afiyetle baligini yemege baslarken, bizlerde citir citir kizarmis nefis baliklarimizi afiyetle yedik. Salgam sulari ve tursular esliginde güle konusa harika bir balik ziyafet kendimize vermis olduk.

10 yorum:

  1. balığı çok sevmeyen ben bile Eminönün'ün balık ekmeğine bayılırım.Afiyet olsun sizede.

    YanıtlaSil
  2. ayy ne güzel ya ordada ne tatlı olur balık ekmek bende orda olmak isterdim doğrusu:) afiyet olsun sizlere...iyi haftalar canım

    YanıtlaSil
  3. Ayse abla bende cok severim eminönünde balik yemeyi,iki kez yemistik nefis yapiyorlar gercekten helal olsun.Size de afiyet olsun.
    selamlar,serap.

    YanıtlaSil
  4. Seneler önce yemistim baligi Eminönünde tadi damagimda kaldi,kismet olursa yine yemeyi cok isterim.Almanlar bir balik yesin burda nerde öyle lezzetli balik.
    hepnize afiyet olsun aysecim.
    huzur dolu bir hafta dilerim

    YanıtlaSil
  5. ne güzel bir gün geçirmişsiniz boyle hatta canım sayenızde balık cektı :)))
    ..................
    yasasın pazartesi
    mutlu guzel bır hafta dılıyorum

    YanıtlaSil
  6. Oralara kadar gelmişken tanışsaydık keşke yaaa:)Eminönü Çok kalabalık yer olmasına rağmen balığın kokusunu aldın mı ne kalabalık görüyor gözün nede başka birşey bir ara kaldırmışlardı balığı ama onsuz olunmayacağı anlaşıldı:)Ne güzel bir gezi olmuş senin için.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ayse ablam istanbulu seninle gezmek varmis.Hic bir seyi unutmamisiniz.Ne güzel organize etmisin,harikasin vallahi.Resimlere baktikca her seferinde ay fenalik geliyor,niye bende yokum diye. Rehber ayse ablammm benim :)

    YanıtlaSil
  8. Ayşem, balık sevmem ama iskeleden geçerken gelen o enfes balık kokusuna bayılırım..Şimdide sanki burnuma geldi vallahi:))
    Afiyet şeker olsun sizlere,
    Öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  9. Adsız04:57

    MERHABA AYSE BEN AMERIKADAN ANNEMIN KIZI OZLEM :))) KUSURA BAKMA SITENIN ISMINE BAYILDIM BENDE BIRAZ KPOI YAPAYIM DEDIM.VALLA NE GUZEL YEMEK YIYORSUNUZ AHHHH KESKE YAKIN OLSADA ATLAYIO GELIP BENDE YESEM.RESIMLERE BAYILDIM.TEKRAR GORUSMEK UZERE....ozlemdemirciler.blogspot.com


    SEVGILERIMLE

    YanıtlaSil
  10. Adsız16:53

    Ayse abla bu balik ekmek keyfini hicbir seye degismem. Her sene Eminönü'ne gittigimde mutlaka yerim. Bak özendim simdi resimleri görünce:)) Vallahi cok güzel gezmissiniz, ayaklariniza saglik. Sevgilerimi yolluyorum canim.

    YanıtlaSil