Dogum günü




Bizler Istanbul´da iken grubumuzda olan arkadasimiz Anke`nin dogum günü vardi. Daha evel ilker arkadasim (ilkerinmutfagi) ile planladigim sekilde, bu harika pastayi ilkercigim bizler icin yapmis ve getirmisti. Pastada bizimle (bir evelki yazdigim olaydan dolayi) cok uzun yolculuk yapti. Ilker arkadasimizin tavsiyesi ile taxilerle Saray resturantina giderek, hem yemeklerimizi yedik, hemde Anke´nin dogum gününü agiz tadimizla kutladik.
Ordaki görevliler sagolsun, ikinci servisi bize taktim edip, dogum günü kutlamamiz icin yardimci oldular mumlar getirdiler ve bizi memnun etmek icin ellerinden gelen fedakarligi yaptilar, burdan Kadiköy Saray Resturanti calisanlarina tesekkürlerimi iletiyorum, yemekleride harikaydi, bir kere daha Istanbula gidecek olsam muhakkak ugrayacagimiz mekanlardandir orasi. Alman arkadaslar hem hayret ettiler hemde cok memnun kladilar, cünkü almanyada disaridan, bir resturanta yiyecek getirilmez, resturant üc katliydi ve ücüncü kati cok kalablik degildi, cok güzel nefis yemekler yiyerek, garsonlarin sempatik ve misafir perverliginden memnun kalarak, yorgunlugumuzu unutup, hosca vakit gecirip eglendik.
Pastanin tarifi icin ilker`i ziyaret edebilirsiniz, insallah en yakin zamanda bloguna bu güzel pastanin tarifini ekleyecektir. Keske bu kutlamada ilker, hande, zeynep ve diger blogcu arkadaslarda olsaydi, daha dogrusu beraberce oturup konusabilsek, tanisabilseydik, ama olmadii....
Istanbul yazilarim ileriki günlerde devam edecek, daha gezdigimiz ve gördügümüz cook yerler var, onlarida sizlerle paylasacagim.

10 yorum:

  1. ayşeablacım öyle bir günden sonra bu kadar eğlenmeniz çok güzel birşey bende ankenin doğum günün kutluyorum sanada selamlar ayşe ablacım

    YanıtlaSil
  2. Adsız10:04

    Ablacım pasta harika:) Dilim pasta çiçekli falan çok hoş görünüyor:) Diğer yazıların devamınıda bekliyoruz heyecanla...İnş. sende iyisindir.

    Öptüm
    blogcu/zahide

    YanıtlaSil
  3. Canım arkadaşım doğum günü pastası süper görünüyor.Arkadaşında eline sağlık.Ne güzel kutlamışsınız öyle.

    YanıtlaSil
  4. canım benim harika olmuş pasta ilkerin ellerine sağlık.....evet saraya bende çok gittim buluşmalar ordada düzenlendi ve hizmette sınır yok die gerçekten orada tescillendi:))) öpüyorum cankuşum..sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Ablaların ablası canım ablamm
    pasta harika görünüyor.İlker yine döktürmüş
    Anke yede mutlu yıllar dileklerimi iletirsin
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  6. pasta cok harıka olmuş .Ilkerın ellerıne sağlık.Bende arkadasına hayırlı yaşlar dılıyorum.Sevgılerımle...

    YanıtlaSil
  7. Ankenin dogum günü pastasi cok güzel olmus Ilkerin eline saglik.
    Önceki gittginiz yerdeki kabalik burda tam tersine misafir perverlik icinde gecmis,diger resimlerini bekliyorum aysecigim.gezilerinizin parasal yönünü belediyemi karsiliyor,bizde istiyoruz böyle geziler düzenlemeyi ama hepsini kendimiz ödmemiz lazim.
    sicacik sevgiler

    YanıtlaSil
  8. ankenin doğum günü kutlu olsun zaten pastaya diyecek bir şey yok harika

    YanıtlaSil
  9. Ayşem Ayşemmm benimmm,arkadaşına mutlu seneler diliyorumm, İlkerciminde elleine sağlık,
    Öpüyorum senii..

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel resimler gezi fotoğrafları hepsine bayıldım.İkercim pastanda çok güzel olmuş,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil